F.r.o.m 1 juni 2020 förvaltar vi BRF OSKARSHAMNS 2 Norrtorn med 206 st lägenheter. Vi ser med späning fram emot att bekanta oss med området och Ni som bor där. Kommunikation är A & O i dom flesta branscher men vi tror det är extra viktigt att hitta en god kemi med människorna som bor i fastigheterna som vi förvaltar. #tillsammansärvistarka är en hashtagg vi brukar använda i våra sociala medier och vi försöker verkligen leva och verka efter detta motto. Alla bostadsrättsföreningar har ofta en generell stadgda att följa. Men vi tror på att utöka vår synlighet och lyssna till människorna som bor i området och därigenom få tips och ideer till en trivsammare miljö.
Vi kan inte lova att infria allas önskemål men vi kan lova att vi lyssnar och utvärderar de förslag som ligger inom en rimlig gräns vad vi tillsammans kan uppnå. Det är när man hjälps åt som dom bästa resultaten ofta kommer.

Vi förvalatar idag 24 st lägeneheter i Kalmar för BRF Framsta 2. Vår målsättnning är att bli en ny och innovativ fastighetsförvaltare i Kalmar där fokus ligger på att våga blicka bortom horisonten. Definitionen av galenskap är att göra samma sak igen och igen och förvänta sig andra resultat:-) Vi vill förändra branschens sätt att arbeta och detta vill vi göra tillsammans med er. Hoppas vi ses!